Hemstäd

Tillsammans med dig som kund skräddarsyr vi fram en städning av ditt hem. När och hur du än vill ha det.

Ha-Ren städservice har över 130 nöjda hemstädskunder i Oskarshamn med omnejd. Tillsammans med dig som kund skräddarsyr vi ett städ som passar just dig och dina behov.  

Ett förslag är vårt grundstädspaket som innehållet: 

 • Rengörning av badrum, toalett och kök
 • Damning av fria ytor
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Du väljer själv hur ofta du vill ha städat, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. All städning sker dagtid mellan klockan 08:00-17:00. 

Ha-Ren städservice håller med allt städmaterial såsom städutrustning, rena trasor och moppgarn samt rengörningsmedel. Alla de produkter vi använder är av kända och väl beprövade märken. 

Vi tror på det personliga mötet så därför är det alltid samma person som kommer till ditt hem. Du är välkommen att inför första städtillfället få träffa den som skall komma hem till dig.  

Företagsstäd

Med mångårig erfarenhet utför vi företagsstäd ifrån det minsta kontor till största fabrikslokal

Ha-Ren städservice sköter företagsstädningen på ett 30-tal företag i Oskarshamn och Kalmar. Allt från kontor till tillverkningsindustri, offentliga inrättningar och gästgiveri. Vi ger er en professionell städning med en personlig touch. 

Städning kan utföras både under dagtid och under kvällstid.

Ha-Ren städservice håller med allt städmaterial såsom städutrustning, rena trasor och moppgarn samt rengörningsmedel. Vi kan även ombesörja inköp av förbrukningsartiklar som pappershanddukar, toalettpapper och tvål. 

Flyttstäd

Blicka inte bakåt! Låt oss sköta ditt flyttstäd.

Ha-Ren städservice har en väldigt god erfarenhet av flyttstäd och utför ett hundratal varje år. Vi flyttstädar allt från den minsta lägenhet till största hus. Vi flyttstädar även kontors och industrilokaler. 

Våra fasta priser på flyttstäd av boenden i kombination med RUT-avdraget gör det till en god affär att anlita oss. 

Vad innebär ett flyttstäd:

Ett flyttstäd är en ingående städning där ditt boende blir genomgånget och städat. Ytor som vanligtvis inte städas såsom under och bakom badkar, kyl, frys, tvättmaskin och element blir noggrant städade. 

Saker att tänka på innan vi kommer:

 • Töm lägenheten/huset
 • Stäng av kylen och lämna dörren lite öppen
 • Frosta av och stäng av frysen

Vill du som kund att vi möter hyresvärd vid besiktningen så tillkommer ingen kostnad. Eventuella påpekande vid besiktning rättas till utan kostnad. 

Storstäd

En grundlig städning efter dina önskemål. Passar både höst, vår och allt där emellan

Med vår storstäd kan du få hjälp med den typen av städning som kan vara svår och tidsödande att göra själv. Exempelvis en storstädning av kök där vi städar både bakom spisen och ovanpå köksskåp eller varför inte en storrengörning av badrum med rengörning av väggar och bakom badkar?

Vad du än vill ha gjort så ordnar vi det.

Kombinera gärna ditt storstäd med vår fönsterputs.

Vi städar även upp ditt hus inför visning och försäljning.

Byggstäd

Vi sköter förvandlingen från byggarbetsplats till hem.

Vid ett byggstäd avlägsnas allt byggdamm från golv, väggar, tak och fönster.   

Ha-Ren Städservice har stor erfarenhet av byggstäd efter både nybyggnationer och renoveringar i privata bostäder och företag. 

Vid byggstäd i privata bostäder kan det gälla en städning av ett helt hus eller bara ett badrum.  Vi har även kapaciteten att åta oss större byggstäd, exempelvis genomförde Ha-Ren Städservice all byggstäd vid byggnationen av nya lasarettet i Oskarshamn. 

Tips inför ombyggnationen!

 • Byggdamm smiter igenom minsta springa. Sätt därför byggplast för ingången till de rum som inte skall byggas om. Det förhindrar att dammet kommer in. 
 • En hantverkare måste ha skyddsskorna på. Lägg ut gångstråk av exempelvis kartong för att spara på golven. 
 • På nyinsatta fönster finns oftast mycket klister och silikon kvar från tillverkaren. Låt en professionell fönsterputsare lösa det åt er.

Fönsterputs & Golvvård

Låt vår professionella fönsterputs ge ditt hus det lyft det förtjänar

Med bred erfarenhet och med rätt utrustning putsar Ha-Ren städservice fönster i privata hem och på företag. Vår fönsterputs ger ett glasklart resultat som håller länge. I fönsterputsen ingår avtorkning av fönsterkarm och fönsterplåt. 

Golvvård – En slitstark investering

Med specialanpassad utrustning ger vi de allra mest åtgångna mattor och golv en ny lyster. Med rätt underhåll ökar ditt golvs livslängd. Vi ger även rådgivning för vidare skötsel av dina golv. Vi lägger även polish och high-speedar golv för att få upp glans och hållbarhet.  

Allservice

Allservice – Allt mellan himmel och jord

Om du saknar tid och ork att ta tag i trädgården eller alla småreparationer som skall göras så ring till oss! Med vår Allservice kan du få hjälp med allt du kan tänka dig.

 • Trädgård: Vi hjälper dig med gräsklippning, rensning av rabatter, klippning av häckar och lövkrattning. 
 • Snöskottning av både uppfart och tak
 • Tillsyn av sommarstugan under vintertid även en uppstädning inför sommarsäsongen
 • Mindre reparationer utförda av snickare